2022-05-20 13:14:21• hírek • Bede Emőke

Újabb drogdílert értek tetten a Szatmár megyei rendőrök

Május 19-én a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség szervezett bűnözés elleni osztályának egyenruhásai a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Igazgatóság (DIICOT) ügyészeivel együttműködve tetten értek egy kábítószerterjesztéssel gyanúsított szatmári férfit.

A rajtaütés pillanatában a 40 éves férfinél négy adagnyi, alufóliába csomagolt port találtak, majd az autója átkutatása során további 54 gramm kristályos anyag, egy adag olívzöld színű növényi anyag, illetve egy precíziós mérleg került elő. Ezzel párhuzamosan a törvényszék házkutatási parancsot adott ki a férfi lakására vonatkozóan is. Az ingatlanban kábítószermaradványokkal szennyezett, felsodort papírpénzekre, valamint további 15 gramm por állagú szerre bukkantak. A szóban forgó személyt 24 órára őrizetbe vették, és a pénteki napon kezdeményezni fogják ellene az előzetes letartóztatást is.
 


Ugyanezen a napon kolozsvári kollégáknak is sikerült lekapcsolni a kincses városban három férfit, akik épp egy 400 grammnyi kristályos szerről szóló üzletet szerettek volna nyélbe ütni. Mint kiderült, a megvásárolt anyag célállomása Szatmárnémeti lett volna. A hatóság mind a három férfit 24 órára őrizetbe vette, és kezdeményezni fogják ellenük az előzetes letartóztatást is.



 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: